fbpx

Нарачани анкети не го покриваат фактот дека градоначалниците на ДПМНЕ ја изневерија довербата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одговор на новинарско прашање на Методија Илиевски, советник на СДСМ во Советот на Општина Битола

Ниту една нарачана анкета не може да го покрие фактот дека градоначалниците на ДПМНЕ на чело со Мицкоски за 2 години немаат испорачани никакви резултати и тие се еднакви со нула.

Неуспешното работење пробуваат да го прикриат со нарачани анкети. Но граѓаните не веруваат во тие анкети, граѓаните добро знаат дека нема реализација на ниту еден прокет во општините каде ДПМНЕ има свои градоначалници.

Последни вести