fbpx

Нема човечност кај ДПМНЕ и Левица, изопачена е потребата трагичниот настан да се злоупотребува

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одговор на новинарско прашање, Мартин Костовски, пратеник на СДСМ

Додека цела Македонија жали а институциите целосно го расветлија случајот, ДПМНЕ и Левица сакаа да профитираат врз трагедија и човечките жртви.
За жал ова не е прв пат.

Очигледно ДПМНЕ и Левица имаат изопачени некрофилски разбирања за политиката, прaшањето е дали има грам човечност во ДПМНЕ и Левица?

СДСМ нема воопшто да се меша во ваквото условно кажано користење на политички поени од таквото однесување на ДПМНЕ и Левица.

Најмалку што може и што треба да направат ДПМНЕ и Левица е да излезат пред јавноста и да им се извинат на граѓаните и на припадниците на македонската полиција.

Последни вести