fbpx

Антикорупциска комисија да постапи за непотизмот на ДПМНЕ и Пецаков

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одговор на новинарско прашање, Дарко Каевски, портпарол и пратеник на СДСМ

Одговор: Долга е листата за непотизам во сите општини којшто се раководени од страна на ДПМНЕ и за таа цел, за оваа испреплетена шема и за сите останати случаи на непотизам во сите општини раководени од ДПМНЕ очекувам Антикорупциска комисија да отвори случај, да се изјасни и соодветно да спроведе постапка.

Последни вести