fbpx

На обвинетот Груевски никој и ништо не може да му помогне, џабе провоцира!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Обвинетиот Никола Груевски и неговата фамилија не знаат што да направат во паниката во којашто се наоѓаат, но напразно се мачат, не можат да избегаат од одговорност.

Лажниот патриот Груевски и соработниците кои со години се пазарат со Ахмети и ДУИ во тендер коалицијата и сценираат по нарачки меѓуетнички инциденти, мора да се навикнат дека за нивните провокации нема повеќе место во единствена граѓанска Македонија.

Прашањето за употребата на јазиците е дефинирано со Уставот и законите на Република Македонија! Времето на поделбите на Груевски и неговата власт, а и на криминалите завршува.

СДСМ гради едно општество за сите граѓани, со еднакви права и обврски пред Уставот и законите.

Во единствена, праведна, правична Република Македонија по декември, секој кој крадел, лажел, корумпирал, нанесувал зло на граѓаните, правел криминал, ќе одговара!

 

Скопје, 18.09.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести