fbpx

Положување на цвеќе на споменикот на Првиот Скопски партизански одред

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

По повод годишнината од формирањето на Првиот Скопски партизански одред, делегација на СДСМ, во состав Пеце Мирчески, член на ИО на СДСМ, Сања Лукаревска, член на ИО на СДСМ и Душко Весковски, претседател на ОО на СДСМ Карпош, положи свежо цвеќе на споменикот подигнат во чест на партизанскиот одред

 

 

 

 

Последни вести