fbpx

Отвораме пунктови за помош во Општинските организации на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Во овие тешки моменти апелираме на граѓанска солидарност и взаемна помош за справување со тешките последици и санирање на штетите.

За таа цел, во овие тешки моменти, СДСМ, преку своите Општински организации во Македонија, ќе отвори пунктови за собирање на хуманитарна помош за настраданите семејства (вода, конзервирана храна, средства за хигиена и други неопходни средства).

Сите Општински организации на СДСМ ќе бидат отворени за соработка и преку надлежните институции заедно да им помогнеме на настраданите.

Скопје, 07.08.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести