fbpx

Срамно е Трајановски да шета по ужасни училишни тоалети, а испотроши над 630 милиони со Груевски за луксузи

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Срамно е Коце Трајановски денеска да се шета по ужасни тоалети во средните училишта.

Доколку Коце Трајановски по налог на Никола Груевски не потрошеше 650 милиони евра на раскош и луксуз за Скопје 2014, денес ќе имавме и нови покриви, и нови тоалети, и цели нови средни училишта.

Во Скопје сеуште имаме средни училишта со канцерогени азбестни покриви!

Но за Коце Трајановски не се важни условите за учениците. За него е важна само наредбата од Никола Груевски. На Скопје му е потребен градоначалник.

Затоа Коце Трајановски треба веднаш да поднесе оставка.

Скопје, 22.07.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести