fbpx

Очај во ВМРО-ДПМНЕ од враќање на правдата, криминал не се брани со прес конференции

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Очајот што владее во ВМРО-ДПМНЕ се покажа на денешната прес конференција.

Градоначалникот на Аердором, Ивица Коневски, очајно, со прес конференција, се обидува да го брани криминалот на Владимир Талески.

Колкав е очајот во оваа партија од враќањето на правдата покажува фактот што прес конференцијата денеска ја одржа токму Ивица Коневски за кого ВМРО-ДПМНЕ овие денови спроведува теренска анкета поради сериозно срушената доверба кај граѓаните.

Врвот во ВМРО-ДПМНЕ нема капацитет да разбере дека криминал не се брани со очајни прес конференции.

Со поништувањето на аболицијата од Ѓорге Иванов, се срушија последните надежи на Никола Груевски и криминалната банда во врвот на ВМРО-ДПМНЕ дека можат да се спасат од одговорност за криминалот.

Правдата во Македонија полека но сигурно излегува на виделина.

Доаѓа времете кога сите што се огрешиле пред законот ќе одговараат.

Тоа важи и за Владимир Талески кој треба веднаш да поднесе оставка.

Правдата ќе се врати. Одговороност ќе има.

Секој што го прекршил законот ќе одговара.

Нема спас за Никола Груевски и неговото криминално друштво.

Скопје, 17.06.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести