fbpx

Колкав е стравот кај Груевски покажуваат нарачаните лажни анкети

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Колкав е стравот кај Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ покажуваат нарачаните, лажни анкети на нивниот партиски институт „Павел Шатев“ којшто глуми дека спроведува некакво јавно истражување.

Преку изборни грабежи, закани, уцени, злоупотреби на институциите, во изминатите изборни циклуси Никола Груевски ја узурпираше власта.

Срамната одлука на Уставниот суд е најголемо признание за изборниот грабеж.

Не само што Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ ги краделе парите на граѓаните, го краделе и нивниот глас.

Груевски се плаши од реалноста и од соочување со одговорноста.

Ниту една измислена анкета нема да го спаси Никола Груевски од пораз и одговорност за целокупниот криминал и корупција во изминатите 10 години.

Оттука е паниката кај Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ којашто не можат да ја сокријат со ниедна нарачана, измислена анкета.

Скопје, 18.03.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести