fbpx

ВМРО-ДПМНЕ да си го гледаат дворот, таа партија предводена од Мицкоски уште е во режимската матрица под контрола од Будимпешта

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Реакција на соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ може да учи што значи демократизација на партијата, отвореност за нови членови и идеи и процес на постојани промени.

Наместо да пласира небулозни соопштенија, ВМРО-ДПМНЕ треба да си погледне во сопствениот двор. Таа партија предводена од Христијан Мицкоски се уште е заглавена во режимската матрица која е контролирана од бегалецот во Будимпешта.

Со години граѓаните од ВМРО-ДПМНЕ не гледаат ништо освен деструкции, лажни вести и беспоштедна одбрана на криминалот и насилството.

Затоа редат порази, затоа се таму каде што се, во опозиција каде уште долго ќе останат.