fbpx

[Најава] Граѓанска трибина во Прилеп „Најдоброто за нашата општина“ во 19.00 часот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 14.06.2021 (понеделник) со почеток во 19.00 часот во Прилеп ( на фудбалскиот стадион во населба Вишне) ќе се одржи граѓанска трибина под мотото „Најдоброто за нашата општина“.

На трибината ќе говорат:

– Љупчо Николовски, генерален секретар на СДСМ

– Јована Тренчевска, членка на Извршниот одбор на СДСМ

– Миле Талевски, пратеник на СДСМ,

– Илија Јовановски, градоначалник на Прилеп

Пренос во живо во висока резолуција ќе биде обезбеден на официјалниот канал на СДСМ( https://www.youtube.com/user/SDSMtube, на Фејсбук страната на СДСМ (https://www.facebook.com/SDSMakedonija/), како и на Фејсбук страницита на генералниот секретар Љупчо Николовски (https://www.facebook.com/ljupcho.nikolovski.3)

Го охрабруваме вашиот медиум да ја проследи трибината, почитувајќи ги мерките и задолженијата за заштита од вирусот КОВИД-19 и носејќи лична заштитна опрема.

Последни вести