fbpx

Извршниот одбор на СДСМ утврди нови, дополнителни кандидати за градоначалници кои ќе ги објавиме во текот на утрешниот ден

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Вечерва, Извршниот одбор на СДСМ одржа седница на која беа дефинирани уште неколку нови, дополнителни кандидати за градоначалници.

Сите утврдени кандидати се дел од најдобрата понуда на СДСМ за локалните избори, а ќе бидат објавени во текот на утрешниот ден.

Како што веќе најави, СДСМ во фази ја објавува победничка понуда со која излегува пред граѓаните како фаворит на локалните избори.

Последни вести