fbpx

Централниот караван денеска во Ново Село, Босилово, Василево и граѓанска трибина во општина Струмица

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Централниот караван „Најдоброто за мојата општина“ денеска е во Струмица.

Претседателот Зоран Заев ќе биде меѓу граѓаните на општините Ново Село, Босилово и Василево, а вечерва ќе учествува на граѓанска трибина и промоција на кандидатот за градоначалник и кандидатите за советници на општина Струмица на градскиот плоштадот во Струмица со почеток во 20.00 часот, каде ќе има и свое обраќање.

Вториот караван денеска ќе биде во општина Куманово, каде потпретседателот Оливер Спасовски ќе се обрати на граѓанска трибина на паркингот пред Соколана во Куманово со почеток во 20.00 часот.

Последни вести