fbpx

Филипче од Струга: Да избереме градоначалници и советници кои ќе соработуваат, да избереме реализација наспроти заблуди и лажни ветувања

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Соопштение за јавност

Поплднево потпретседателот на СДСМ, Венко Филипче ја посети Струга и се сретна со стружнки и стружани.

Разликата помеѓу некогаш и денес е видлива и може да ја почувствува секој наш граѓанин. Денес живееме во слобода, демократија и ги живееме прогресот и напредокот за кои се изборивме и вредно работиме, им се обрати на стружани Филипче.

– Живееме една поинаква реалност наспроти заблудата и лагите кои ни ги нудеа ДПМНЕ цели 11 години. Живееме едно подобро време, а најдоброто доаѓа на голема врата во секој град и секое село. Најдоброто нуди светла и просперитетна иднина, нуди успеси наместо разочарувања, нуди уште поголеми реализации наместо стари лажни реторики – посочи Филипче.

СДСМ продолжува да работи за доброто на државата, за граѓаните и со граѓаните. Го носиме најдоброто во секој дом и ги оставиме режимските сценарија во минатото.
Граѓаните знаат што да изберат, граѓаните знаат што им треба, граѓаните ќе ја донесат големата победа низ цела земја и седми пат по ред ќе му пресудат на режимското ДПМНЕ.

СДСМ е нашата опција, СДСМ е најдоброто за Северна Македонија.