fbpx

Делегации на СДСМ положија цвеќе и го одбележаа празникот Св. Климент Охридски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

По повод 8 декември празникот „Св. Климент Охридски“ традиционално партиска делегација на СДСМ во состав од потпретседателот на СДММ Александар Саша Димитријевиќ, пратеничката на СДСМ Даниела Марковска и претседателката на Форум на Жени на СДСМ Снежана Калеска – Ванчева оддаде почит и положи свежо цвеќе на споменикот на Св. Климент Охридски пред зградата на НУБ во Скопје.

Последни вести