fbpx

Советник од ВМРО-ДПМНЕ пукал од огнено оружје, ништо не се менува во оваа партија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Се се’ менува, само ВМРО-ДПМНЕ останува во истата партија со истиот начин на однесување на нејзините претставници.

Советник на ВМРО-ДПМНЕ во скопската населба Кисела Вода пукал со огнено оружје на веселба.

Не само што е спротивно на законите туку советникот ја загрозува безбедноста на граѓаните, а ги вознемирува жителите на Кисела Вода.

Токму тоа се прави во куќата на советникот кому граѓаните му ја дале довербата да се грижи и да ги заштитува нивните интереси.

Тоа е вистинското лице на следбениците на Груевски.

Последни вести