fbpx

Арсовска со лаги ја покрива својата неспособност, проектот за Универзална сала е стручен и целосно безбеден

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Данела Арсовска мисли дека со лаги може да се покрие нејзината неспособност и неработење.

Откако го стопираше проектот за изградба на Универзална сала, по двомесечен молк за причините поради кои го стопирала проектот, Арсовска вчера ги излажа граѓаните.

Не е точно дека проектот за изградба на Универзална сала е небезбеден. Проектот е професионално сработен и одобрен од стручни лица и целосно е безбеден.

Овој проект е пратен на мислење на Градежен факултет од каде е одобрен. Одобрен е и од Институтот за сеизмолошки истражувања со што се потврдува неговата безбедност и стабилност за градба. Надзорот за изградба ги има одобрено сите градежни зафати.

Сите постапки и процедури за изградба на Универзална сала се запазени во целост.

Крајно време е Арсовска да престане да лаже и да се поигрува со трпението на скопјани и да почне да го работи она за што е избрана.

Последни вести