fbpx

Видео потсетување: Само Мицкоски не аплаудираше и не честиташе за членството во НАТО

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

На денешен ден одбележуваме 2 години од членството во НАТО.

Додека сите граѓани се радуваа и гласно го поздравуваа големиот успех на државата, и исполнувањето на една клучна стратешка цел, членството во НАТО, само Мицкоски не честиташе.

Ова е видео потсетување како цела собраниска сала аплаудира само Мицкоски не, прави се друго, само не се радува, не честита:

Тоа е Мицкоски, тоа е ВМРО-ДПМНЕ. Ништо се нема променето во оваа партија.

Последни вести