fbpx

Без срам Данела Арсовска крати проекти за дечиња од социјален ризик

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Без трошка срам Данела Арсовска крати помош за дечиња во социјален ризик, укинува финансирање проект кој се реализира неколку години.

Криењето зад соопштенија на Град Скопје пишувани по диктат од Белиот дворец многу говори за односот на Арсовска.

Тоа ли е одговорот на Арсовска за тоа што ги скрати парите за стотици дечиња во социјален ризик кои од 2017 година имаат можност да се социјализираат и бесплатно да летуваат?

Ваквото однесување на Арсовска е показател за нула чувство за одговорност кон граѓаните.

Ако беше искрена, Арсовска ќе ги пренаменеше 670.000 евра за помош и поддршка на граѓаните наместо да ги троши за вдомување партиски кадри.

Последни вести