fbpx

Помина времето на ВМРО-МВРО кога се криеја убиства

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Очајна е желбата на ВМРО-ДПМНЕ да ја поистовети состојбата од времето на своето владеење кога осудената Јанкуловкска криеше убиства. Оваа Влада и полицијата покажаа како навремено и транспарентно се работи, по случајот беше постапено во рок од 24 часа и приведени двајца од тројца осомничени.

ВМРО ДПМНЕ кога пишува соопштенија говори од лично искуство кога од МВР си беа направиле приватна служба каде ја деградираа и омаловажуваа професијата полицаец.

Помина времето кога лични телохранители на премиер вадеа специјалци од единиците за да им бидат партиски телихранители, помина времето кога обезбедување на високите партиски функционери беа страв и трепет најголеми рекетари во државата.

Помина времето на МВРО- ВМРО кога се криеја убиства.

Последни вести