fbpx

ВМРО-ДПМНЕ е криминална партија се уште управувана од Никола Груевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Очигледен е стравот на Христијан Мицкоски од претседателот на СДСМ и премиер на државата, Димитар Ковачевски.

Ковачевски се посвети на граѓаните и државата, на ублажување на последиците од најголемата воена и економска криза по Втората светска војна, на поддршка на стандардот на граѓаните и компаниите и решавање на проблемите.

За само 100 дена од мандатот, со посветеност, знаење, чесна работа и државнички одлуки резултатите се очигледни, имаме успешно менаџирање со сите предизвици.

Од друга страна ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски се посветени на деструкција и одбрана на криминалот на Никола Груевски.

Мицкоски ја запечати ВМРО-ДПМНЕ како криминална партија и злосторничко здружение се уште управувано од Никола Груевски.

Папагалското повторување на едно-исто од страна на ВМРО-ДПМНЕ зборува за тоа во каква очајна состојба се наоѓа оваа партија.

Избори ќе има во 2024 година и тоа прашање е одамна затворено.

Последни вести