fbpx

На Мицкоски око не му трепнува за граѓаните, прави голема штета врз државата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Мицкоски е лажен патриот, без основно чувство за државност, чија најголема грижа е одбрана на криминалот на ВМРО-ДПМНЕ.

Со секоја нова пресуда за криминалот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски станува негов уште пожесток бранител.

Нему око не му трепнува за граѓаните кои осиромашувале, додека ВМРО-ДПМНЕ ги крадело, затоа сите украдени пари од граѓаните ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски да ги вратат кај граѓаните.

Наместо да повика на одговорност и да им се извини на граѓаните, Мицкоски се обидува да им го продаде својот лажен партиотизам.

Тој прави голема штета за државата, дома глуми патриот а надвор поддржува документи кои ги поткопуваат меѓународните позиции.

Мицкоски им нанесе сериозен удар на државните позиции со прифаќањето на Резолуцијата на ЕПП со бугарски ставови, исто како што пред поранешниот премиер на Бугарија, Бојко Борисов, велеше дека го поткрепа Договорот за добрососедство.

Тоа е лажното лице и неодговорното однесување на Мицкоски.

Последни вести