fbpx

Мицкоски да ја прифати пораката од граѓаните и да се повлече од деструкциите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски, на дебаклот од митинг, добија јасна порака од граѓаните дека не сакаат блокади и деструкции.

Во време на најголема глобална економска и енергетска криза граѓаните очекуваат одговорност, конструктивност и посветеност од страна на сите политички партии.

ВМРО-ДПМНЕ треба да ги прифатат овие пораки од граѓаните, да го променат својот деструктивен начин на однесување и да го стават интересот на граѓаните на прво место.

Наместо да биде единствен опозициски политичар кој и во време на криза работи против државата и граѓаните, Мицкоски да се повлече од деструкциите.

Последни вести