fbpx

Делегација на СДСМ оддаде почит на Пелинце по повод Денот на Републиката

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

По повод големиот празник 2ри август – Денот на Републиката, делегација на СДСМ во состав Мартин Костовски, пратеник на СДСМ, Александар Тушевски, претседател на ОО СДСМ Куманово и Соња Тодоровска, членка на ЦО на СДСМ, положи цвеќе и оддаде почит пред меморијалниот центар на АСНОМ во Пелинце.