fbpx

Ако Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ лажат документи не лажат, еве потврда дека за 100% ја покачија струјата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Писмена реакција на СДСМ

Во 2006 годината, кога ВМРО-ДПМНЕ ја презема власта цената на киловат електрична енергија изнесувала 2.95 денари по киловат час.

Во 2017 кога ВМРО-ДПМНЕ оди во опозиција, цената на киловат час изнесува 4.95 денари што е за 100 отсто зголемување.

Мицкоски во овој период беше директор на ЕЛЕМ и советник на Никола Груевски за енергетика.

Последни вести