fbpx

Огромна поддршка за СДСМ во Прилеп: Салата во Домот за културата не може да ги собере присутните, се следи трибината и од надор

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Штотуку започна трибината „На прав пат“ во Прилеп но салата во Домот за културата не може да ги собере присутните граѓани на Прилеп кои во огромен број дојадоа да присуствуваат.
 

Масовното присуство на прилепчани ја покажува огромната поддршка на граѓаните за СДСМ, за претседателот Зоран Заев и вистинските политики кои земјата ја движат напред.

 

За разлика од дебаклот којшто ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски го доживеа пред неколку дена во Прилеп оваа поддршка за СДСМ покажува дека граѓаните не сакаат враќање назад и обнова на режимот.
 
На 12 април, јасно е, победник е СДСМ, продолжуваме по прав пат!

 

Последни вести