fbpx

ВМРО-ДПМНЕ да не ја меша СДСМ во своите внатрешните кавги и расколи за раце во медот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

За расколот и внатрешните кавги, судири и расправии за рацете во медот ВМРО-ДПМНЕ да не ја меша СДСМ.

За паника и хаосот кој владее во ВМРО-ДПМНЕ има основани причини, но тие не може да бидат поврзани со никој друг освен со нив самите.

Белата палата е единствената адреса а Христијан Мицкоски е единствениот повикан за сите проблеми коишто ги има ВМРО-ДПМНЕ.
Со денови слушаме меѓусебни обвинувања во ВМРО-ДПМНЕ за криминал.

Самите се фатија со рацете во медот и се скраа за тендер од 136 милиони евра.

Самите даваат различни изјави од Мицкоски за промена на Уставот и против референдум.
Самите велат дека Мицкоски бил потрошен и треба да си даде оставка.

До заклучкот многу лесно се доаѓа.
ВМРО-ДПМНЕ има бројни внатрешни проблеми кои треба да си ги решава, но она што е поразително, не само што не е реформирана партија, туку е и дополнително криминализирана.

Последни вести