fbpx

Дезертерот Ковачки го продаде армискиот за партиски чин, дезертер и шпион против државата?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Поранешниот полковник во Армијата, Драган Ковачки дезертираше а армискиот чин, го продаде за партиски, за да му слугува на Христијан Мицкоски како пратеник.

Ковачки, послушникот на Мицкоски од петни жили се труди преку лаги и конструкции да направи дефокус од тоа што Мицкоски е вмешан во сомнителен тендер од 136 милиони евра.

„Долга е раката на ВМРО“, така Ковачки се заканувал на претпоставени во Армијата, а при тоа навредувал и клеветел, за што бил и санкциониран.

Дали и кога служеше во Ирак Ковачки вака се однесувал? Колку ја продолжил раката на ВМРО?

Ковачки да излезе пред јавноста и да одговори, дали освен закани, навреди и клевети кон претпоставените, оддавал и воени и тајни и бил шпион против државата?

Ништо не се менува во ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски е во истата режимска матрица, опкружен со дезертери, луѓе кои се закануваат и шират невистини.

Последни вести