fbpx

Маалска средба во Градско: Спроведените аграрни мерки се доказ за вистинска грижа на СДСМ кон земјоделците

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Во општина Градско вчера се одржа маалска средба на која присуствуваа Никола Бабовски, Сашо Цветановски, претседател на ОО Градско и Роберт Бешовски, градоначалник на општина Градско.

На средбата на која се разговараше на повеќе актуелни теми, акцент беше ставен на мерките и проектите во земјоделството реализирани во последните две години преку кои се унапредува земјоделството и условите за работа на земјоделците.

Зелената нафта, повртатот на ДДВ, повратот на персонален данок за земјоделците, зголемените и навре,ени субвенции, зголемената на ИПАРД фондовите се само дел од мерките што ја докажуваат вистинската грижа за земјоделците.

Како одговорна партија, СДСМ останува посветена на потребите на граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во секое семејство.

 

 

 

 

Последни вести