fbpx

Заменик претседателката Шекеринска на маалска средба со граѓаните на Битола

Facebook
Twitter
LinkedIn
Почитувани,
 
Ве известуваме дека денеска заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска е со граѓаните на Битола. 
 
Попладнево, со почеток во 19:00 часот предвидена е маалска средба каде што заменик претседателката Шекеринска ќе има свое обраќање, ќе разговара со граѓаните и ќе одговара на нивни прашања. 
 
Средбите со граѓаните се дел од активностите на партијата во летниот период, во рамки на новиот систем на делување.
 
Како што најавивме, тимови на СДСМ на централно и локално ниво, придужувани од партиски носители на функции, советници, нашите градоначалници, директори ќе се сретнат со граѓаните ширум републиката. 
Последни вести