fbpx

Арамиите од ВМРО-ДПМНЕ упорно се противат на повратот на пари кај граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Арамиите од белиот дворец, од ВМРО-ДПМНЕ, упорно се противат на повратот на пари кај граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ е против мерката за враќање на 15% од ДДВ назад кај граѓаните, против тоа 50 милиони евра годишно да завршат кај народот.

ВМРО-ДПМНЕ е против ефтината тарифа на струјата, против тоа 11 милиони евра годишо да завршат кај граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ е против зголемена социјална помош од 300%.

ВМРО-ДПМНЕ е против можноста за поврат на персонален данок за земјоделците, против тоа 200 милиони денари да се вратат кај земјоделците.

ВМРО-ДПМНЕ е против намалувањето на ДДВ за парното од 18 на 5%.

ВМРО-ДПМНЕ е против зголемувањето на минималната плата, против тоа 90 илјади работници да земаат поголема плата.

Арамиите од ВМРО-ДПМНЕ се против секоја мерка која носи пари кај граѓаните, во секое семејство.

Тоа е ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ 11 години земаше, грабаше пари од граѓаните. СДСМ враќа пари назад кај граѓаните.

Последни вести