fbpx

Најава, Граѓанска трибина на СДСМ „Силно и одлучно кон иднината“ – Кочани

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 23.11.2022 (среда) СДСМ продолжува со​ граѓанските​ трибини​ „Силно и одлучно кон иднината“ ​ каде заедно со граѓаните отворено разговараме за мерките и политиките на СДСМ, за нашата визија за иднината на нашата македонска држава.

Граѓански​ трибини​ со почеток во 18.00 часот ќе се одржат во целиот регион, односно во:

– Виница, говорник: Сања Лукаревска, заменик претседателка на СДСМ

– Зрновци, говорник: Стефан Богоев, потпретседател на СДСМ

– Чешиново Облешево, говорник: Вангел Андрески, организациски секретар на СДСМ

Централната​ граѓанска​ трибина​ „Силно и одлучно кон иднината“ ​ каде говорник е претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски, ќе се одржи ​ во​ Кочани -​ хотел Амор​ во 20.00 часот.

Пренос во живо во висока резолуција ќе биде обезбеден на официјалниот канал на СДСМ(​ https://www.youtube.com/user/SDSMtube), на Фејсбук страната на СДСМ (https://www.facebook.com/SDSMakedonija/) како и ​ на Фејсбук страната на претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски(https://www.facebook.com/Dimitar.Kovachevski)

Последни вести