fbpx

Лагите на Василевска се целосно разобличени, Мицкоски останува главен извор за лажни вести

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Христијан Мицкоски и Иванка Василевска мора да се извинат до целата јавност за лагите што бесрамно ги шират со денови.
 
Лагата на ВМРО-ДПМНЕ за јавната набавка во М-Нав е целосно разобличена.
 
Откако се потврди дека јавната набавка за М-Нав е реализирана за време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ, од страна на таткото на министерот од ВМРО-ДПМНЕ, Никола Попоски, ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски треба да се извинат за изнесените невистини. 
 
Ништо не се менува во ВМРО-ДПМНЕ. Белиот дворец останува симбол на лагите и деструкција, Мицкоски останува главен извор на лажни информации и невистини

 

Последни вести