fbpx

Деветта седница на Централниот одбор на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Утре (16.06,2019 недела), со почеток од 16,00 во салата во рамки на х. Инекс Горица во Охрид ќе се одржи деветтата седница на Централниот одбор на СДСМ.
 
На седницата ќе се дебатира за суштинските промени во партијата, новот систем на делување и работа на партијата, напредокот на државата, а се очекува и заокружување на внатрепартиските промени и избор на ново партиско раководство. 
 
Седниците на Централниот одбор на СДСМ се работни.
 
 
 
Последни вести