fbpx

Делегација на СДСМ положи цвеќе и го одбележа празникот Св. Климент Охридски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

По повод 8 декември празникот „Св. Климент Охридски“ традиционално партиска делегација на СДСМ во состав од Марија Димовска, секретар на Градска оргаизација на СДСМ, Никола Белимов член на Градска организација на СДСМ и Далила Чекиќ од СДММ, оддаде почит и положи свежо цвеќе на споменикот на Св. Климент Охридски пред зградата на НУБ во Скопје.

Последни вести