fbpx

Мицкоски вергла, заглавен во сопствените лаги

Facebook
Twitter
LinkedIn

Мицкоски е заглавен во сопствените лаги кои се обидува да ги препокрие со пласирање нови.

Тоа е очајно и само говори за неговиот слаб капацитет. Мицкоски вергла исплашен за својата фотелја во Белиот дворец.

Сам си е виновен Мицкоски. Велеше дека кон крајот на јануари ќе има 61 пратеник за распуштање на Собранието а се покажа дека тоа е уште неговата лага и ништо повеќе.

Нема закани врз пратеници, ниту пак има доволен број пратеници за распуштање на Собранието.

СДСМ и претседателот Ковачевски продолжуваат со работа за граѓаните, за да осигураат дека оваа зима ќе биде пребродена успешно, во услови на глобална криза, дека никој нема да биде оставен сам како и досега, а закрепнувањето на економијата ќе го почуствуваат граѓаните што поскоро

Последни вести