fbpx

Со судски пресуди е потврден криминалот на ВМРО-ДПМНЕ, ортаците се во Белиот дворец

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност – реакција на соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

Со судски пресуди е потврдени криминалот на ВМРО-ДПМНЕ, партија која со судска одлука е потврдено дека е злосторничко здружение.

Оттука ортаците на криминалот е јасно дека се во Белиот дворец, исто така со судски одлуки докажано дека е стекнат на криминален начин, врз грбот на граѓаните.

Бројни судски пресуди за долгогодишни затворски казни, стотина осудени сегашни и поранешни партиски функционери на ВМОР-ДПМНЕ со нивни јавни признанија, кажуваат до кој степен е криминогена партија и кои се ортаците.

За работата на полицијата денеска говорат бројките кои покажуваат за 31% намалување на стапката на криминалитет и намалување на бројот на кривични дела.

Последни вести