fbpx

Централниот караван на „Заедно Напред!“ во тек на денешниот ден ќе биде на средби со граѓани и граѓанска трибина во Липково и Куманово

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ве известуваме дека денес (30.04.2019, Вторник), заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски во 12.30 часот во Куманово, во округла сала, комитет ќе има средба со претставници на помалите етнички заедници во земјава.

Пред средбата Пендровски ќе даде изјава за медиуми (12.30 часот, сала Комитет).

Потоа, во 14.15 часот ќе биде со граѓаните во центарот на Липково, ќе има обраќање пред граѓаните.

Подоцна, во 20.10 часот ќе се одржи централниот настан на градскиот плоштад во Куманово, граѓанска трибина каде свое обраќање ќе имаат заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски, потпретседателот на СДСМ Оливер Спасовски и претседателот на СДСМ, Зоран Заев, (пренос во живо од овој настан ќе може да проследите на веб страницата на СДСМ и на официјалната фејсбук страница на претседателот на СДСМ, Зоран Заев).

Последни вести