fbpx

Централниот караван на „Заедно Напред!“ денес ќе биде на средби со граѓани и граѓанска трибина во Велес

Facebook
Twitter
LinkedIn

Денес (25.04.2019, Четврток), заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски и претседателот на СДСМ Зоран Заев, во рамките на караванот „Заедно Напред!“ во 20.10 часот ќе учествуваат на отворена граѓанска трибина во Велес, (Амфитеатар). 

Пренос во живо од овој настан ќе може да проследите на веб страницата на СДСМ и на официјалана фејсбук страница на претседателот на СДСМ, Зоран Заев. 

 

 

 

Последни вести