fbpx

Загадениот воздух е единствено наследство од владеењето на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје, граѓаните ќе ги поразат нивните деструктивни политики

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Периодот на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ со Скопје ќе остане запаметен како период на уназадување и уништување на квалитетот на живот во Град Скопје.

Криминалните проекти за задоволување на интересите на поединци, зад себе оставија нефункционален град, загаден воздух и нечиста животна средина како наследство од криминалното владеење на ВМРО-ДПМНЕ.

Градоначалниците Петре Шилегов, Стефан Богоев како и сите останати градоначалници од редовите на СДСМ континуирано работат на обезбедување чист воздух и здрава животна средина.

Депониите за кои денеска ВМРО-ДПМНЕ лицемерно глуми загриженост, датираат од минатиот век, а единствено што ВМРО-ДПМНЕ и нивните градоначалници имаат направено за тој потег е што го „трупале“ со отпад и шут. Денес, тоа се менува и се презема конкретна акција.

Дополнително, постојано се засадуваат нови зелени површини како во општина Карпош, така и во сите општини во Град Скопје.

Граѓаните на Скопје ставија крај на криминалното владеење на ВМРО-ДПМНЕ на локално ниво. На 5 мај повторно ќе ги поразат деструктивните политики на ВМРО-ДПМНЕ и Гордана Сиљановска и ќе го изберат Стево Пендаровски за претседател кој води заедно напред кон развој интеграција и напредок.

 

Скопје, 23.04.2019
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести