fbpx

Централниот караван на „Заедно напред!“ во тек на денешниот ден ќе биде на средби со граѓани и граѓанска трибина во Тетово

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ве известуваме дека денес (23.04.2019, Вторник), заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски и претседателот на СДСМ Зоран Заев, во рамките на караванот „Заедно Напред!“ во 20.05 часот ќе учествуваат на отворена граѓанска трибина во Дом на Култура, Тетово.

Пренос во живо од овој настан ќе може да проследите на веб страницата на СДСМ и на официјалана фејсбук страница на претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

 

 

 

 

Последни вести