fbpx

Мицкоски е дел од иста матрица на Груевски на етикетирање и приситсок врз медиуми, ќе го осуди ли Сиљановска неговиот настап?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавнсот

Христијан Мицкоси на синоќешниот митинг повторно покажа дека е дел од матрицата на Никола Груевски, матрица на притицоси врз медиуми и етикетирање на новинари.

Дел од таа матрица е и Гордана Сиљановска кандидатката на Мицкоски која не се изјасни и не го осуди чинот на етикетирање и притисоци врз новинари и медиуми.

Дали Сиљановска ќе се огради и ќе го осуди ваквиот чин на Мицкоски, кој наиде на осуда и од новинарската фела и од здруженија на новинари?

Соочен со слабата поддршка, соочен со извесниот пораз на изборите, Мицкоски станува се по нервозен и во сите бара виновници за поразот што го очекува и на претседателските и на локалните избори.

 

Скопје, 14.04.2019

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести