fbpx

Мицкоски, промените веќе се случија додека ти стоеше зад Груевски и мислеше на хидроцентралите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Промените веќе се случија, режимот на Никола Груевски, граѓаните го поразија со пенкало.

Додека Христијан Хидро Мицкоски стоеше зад Груевски и тераше бизниси со хидроцентрали, добиени од неговиот ментор, граѓаните веќе ја испеаја „Wind of changes“ и донесоа промени.

За сето време Мицкоски молчеше и го бранеше Никола Груевски. Исто e и денеска.

Од заробена, сиромашна и изолирана држава, Република Северна Македонија денес е слободна, демократска земја која оди кон интеграција во ЕУ и НАТО, рамноправен партнер на демократскиот свет.

Позитивните промени продолжуваат со победа на Стево Пендаровски и носат развој, напредок и интеграција.

 

Скопје, 11.04.2019
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести