fbpx

Мицкоски може да понуди само деструкција и блокади и затоа нека се подготви за пораз и на локалните и на претседателските избори

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

И во Охрид и низ целата држава, Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ можат да понудат само деструкција, блокади и лажни вести и затоа граѓаните повторно ќе ги казнат нивните погубни политики.

Граѓаните на локалните избори во Охрид, на претседателските избори низ цел Република Северна Македонија ќе гласаат за напредок, развој и интеграција. Граѓаните ќе гласаат за продолжување на позитивните промени кои во 2018 година донесоа економски раст, повеќе пари и рекорден број домашни и странски туристи во државата, промените што водат напред кон интеграција во ЕУ и НАТО.

Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ можат да се подготват за пораз на локланите избори во Охрид, да се подготват за пораз на претседателските избори.

 

Скопје, 02.04.2019                                               

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести