fbpx

Караванот на коалицијата денеска ќе биде на средби со граѓаните на Сопиште и Студеничани, и граѓански трибини во Центар и Аеродром

Facebook
Twitter
LinkedIn

Централниот караван на коалицијата Заедно напред! Денес ќе биде на средби со граѓаните на Сопиште и Студеничани, и граѓански трибини во Центар и Аеродром.

Во текот на денешниот ден (02.04.2019, вторник), заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски ќе биде помеѓу граѓаните на општина Сопиште во 15.30 часот, а во 17.00 часот, ќе се сретне со граѓаните од општина Студеничани.

По средбите со граѓаните на Сопиште и Студеничани, во 18.30 часот Стево Пендаровски ќе учествува на отворена трибина со граѓаните на Центар (кај парк фонтана).

Подоцна, со почеток во 20.00 часот, кај паркот „Јане Сандански“ во Аеродром, ќе се одржи централниот настан, отворена трибина со граѓаните на општина Аеродром на која ќе се обрати Стево Пендаровски.

 

 

Последни вести