fbpx

СДСМ изрази сочувство и оддаде почит за прерано починатиот Дарко Димовски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Со едноминутно молчење на трибината „Резултати што прават разлика“ СДСМ изрази сочувство и оддаде почит за прераната смрт на претседателот на ССМ, Дарко Димовски.

СДСМ изразува длабоко сочуство кон семејството, роднини и пријателите на Димовски.

Со неговата прерана смрт загубивме голем општественик и посветен борец за заштита и унапредување на работничките права.

Слава му.

Последни вести