fbpx

Дали Силјановска е потпишана на кандидатура за Претседател на Република Северна Македонија?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Гордана Силјановска исто како и Христијан Мицкоски не е искрена, не е чесна и лицемерна е кон граѓаните. Кандидатката на Мицкоски, Гордана Силјановска, во јавноста говори дека не го признава уставното име на нашата татковина, Република Северна Македонија. Таа јавно се обврза дека никогаш нема да го користи тоа име.

Но да видиме видиме дали е Силјановска чесна како што се претставува или не е како што знаеме?

Пред граѓаните Силјановска треба да одговори како ја поднела кандидатурата до Државната изборна комисија?

Дали Силјановска е потпишана како кандидат за претседател на Република Северна Македонија?

Дали уште пред да почне кампањата, кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ ја излажа јавноста за едно од нејзините клучни ветувања?

Јавноста чека одговори.

Скопје, 01.04.2019

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

 

Последни вести