fbpx

Мицкоски се пофали дека стигнал во Струмица, но не кажува дали се сретнал со Груевски при „транзитното“ патување преку Будимпешта

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Христијан Мицкоски се пофали дека стигнал во Струмица, но не кажа дали се сретнал со неговиот ментор, осудениот криминалец Никола Груевски на неговото транзитно патување преку Будимпешта до Виена.

Што крие Мицкоски?

Нека каже дали пред почетокот на изборната кампања, Мицкоски барал и добил совети од Груевски за нивната кандидатка Гордана Силјановска?

Доби ли Мицкоски нови насоки за деструктивно и антидржавно делување од неговиот ментор Никола Груевски?

 

Скопје, 31.03.2019

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести