fbpx

Започнува победничкиот караван на Стево, средби со граѓани, конвенција, граѓански трибини и митинзи оваа недела, заедно напред!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Започнува победничкиот караван на Стево Пендарвоски, заеднички кандидат за претседател на Република Северна Македонија.

Во текот на утрешниот ден (01.04.2019, понедленик), кандидатот за претседател Стево Пендаровски ќе биде помеѓу граѓаните на општина Пласница (13:00), Македонски Брод (14:00), Долнени (15:10), Кривогаштани (16:30) Крушево (19.00) и Прилеп (20:30 часот).

По средбите со граѓаните на Пласница, Македонски Брод, Долнени и Кривогаштани, Стево Пендаровски ќе учествува на отворена трибина со граѓаните на Крушево.На оваа трибина ќе се приклучи и претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Подоцна, со почеток во 20.30 часот, на градскиот плоштад во Прилеп, ќе се одржи централниот настан, отворена трибина со граѓаните на Прилеп на која ќе се обратат Стево Пендаровски, кандидат за претседател и Зоран Заев, претседател на СДСМ.

Последни вести