fbpx

Послушникот Иванов да не молчи туку да одговори како неговиот син купил станови?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Партискиот послушник Ѓорге Иванов како и во изминатите години, и денеска молчи.

Наместо молк, Иванов треба да излезе пред јавноста и да одговори:

Со кои пари синот на Иванов купил два стана на најатрактивна локација во Скопје, кога не е вработен?

Ако становите му ги купиле неговите родители, тогаш зошто не се пријавени во нивните анкетни листови?

И со кои пари ги купиле становите, бидејќи во анкетниот лист нема наведено ниту еден подигнат кредит?

Скопје, 18.03.2019
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести